Καρδιολογικό Τμήμα | Καρδιολόγος Παλαιό Φάληρο

Η αξία της πρόληψης είναι το Α και το Ω για την υγεία της καρδιάς, ειδικά σε ασθενείς με επιβαρυμένο ιστορικό. Είναι ευρέως γνωστό ότι οι καρδιακές παθήσεις αποτελούν μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου σε πολλές χώρες. Παράγοντες που καθορίζουν την εξέλιξη της στεφανιαίας νόσου, εκτός από την κληρονομικότητα, είναι η διατροφή, η άσκηση και το στρες.

Το καρδιολογικό τμήμα της κλινικής μας προσφέρει εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο για κάθε ασθενή, βάσει του ιστορικού του και της ηλικίας του. Οι καρδιολόγοι μας έχουν κάνει μετεκπαιδεύσεις σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και ακόμα και σήμερα συνεχίζουν την ακαδημαϊκή τους κατάρτιση σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της καρδιολογίας.

Παρέχουμε εκτός από τις κλασικές εξετάσεις καρδιάς (καρδιογράφημα, triplex, holder) και ακριβείς απαντήσεις σε κάθε καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης, όπως προεκλαμψία και υπέρταση κύησης.

Το πολυιατρείο Mother & Woman Clinic που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στοχεύει στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας. Απαρτίζεται από διαφορετικά ιατρικά τμήματα & ειδικότητες. Ένα από αυτά είναι το Καρδιολογικό Τμήμα, το οποίο στελεχώνεται από έμπειρους καρδιολόγους και προσωπικό. Ο ιατρός Καρδιολόγος ειδικεύεται και αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα μέσω εξετάσεων triplex, καρδιογραφήματος κ.α.