ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

[vc_row disable_element=”yes” paroller_image=””][vc_column][tmvc_services design_style=”services-style2-classic” display_type=”grid” columns=”4″ total_items=”111″ selected_category=”aisthitikis” order=”ASC” title_tag=”h5″ show_excerpt=”false” show_cat=”false” feature_thumb_image_size=”post-thumbnail” show_view_details_button=”false” view_details_button_text=”View Details” btn_design_style=”btn-success” button_size=”btn-sm” loadmore_view_details_button_text=”Load More” loadmore_button_loading_text=”Loading…” loadmore_btn_design_style=”btn-success” loadmore_button_size=”btn-sm”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Με την πάροδο της ηλικίας αλλά και μετά από τον τοκετό, μπορεί να επηρεαστεί η σεξουαλική λειτουργία αλλά και η εμφάνιση του αιδοίου. Το δέρμα σκουραίνει και οι ιστοί του κόλπου χαλαρώνουν. Ο ψυχολογικός αντίκτυπος είναι μεγάλος, ιδίως όταν η γυναίκα είναι ακόμα νέα.

Ενημερωθείτε για τις νέες αναίμακτες αισθητικές τεχνικές αναζωογόνησης του δέρματος και της libido σας, με την χρήση προηγμένων μηχανημάτων που καταφέρνουν χωρίς σημάδια να σας δώσουν πίσω την ισορροπία σας.

Αναγέννηση, επούλωση, αντιγήρανση, σε μία συνεδρία!

Η αισθητική γυναικολογία προσφέρει πλέον ολοκληρωμένες λύσεις αποκατάστασης οποιασδήποτε δυσμορφίας, επηρεάζοντας άρδην και την σεξουαλική διάθεση και αυτοπεποίθηση της γυναίκας.

PRP, αυτόλογη μεσοθεραπεία

Με τα αιμοπετάλια της ίδιας της γυναίκας, πραγματοποιείται ανάπλαση ιστών τόσο στην περιοχή των γεννητικών οργάνων όσο και στο πρόσωπο – σώμα. Η έγχυση των ουσιών γίνεται με πολύ μικρές βελόνες ανώδυνα και γρήγορα, χωρίς κίνδυνο αλλεργιών.

Λεύκανση αιδοίου

Η πάροδος του χρόνου και οι ορμονικές διαταραχές σκουραίνουν την περιοχή του αιδοίου, επηρεάζοντας την ερωτική ζωή και την αυτοεικόνα σας. Μπορείτε να αποκτήσετε μία πιο νεανική εμφάνιση αιδοίου, με τη μέθοδο της λεύκανσης αιδοίου. Η συνεδρία πραγματοποιείται σε περιβάλλον ιατρείου και είναι ανώδυνη.

Αισθητική προσώπου – σώματος

Διαχρονική αναγκαιότητα για την σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, η λάμψη και η σφριγηλότητα της επιδερμίδας, σε πρόσωπο και σώμα. Ο βαθύς καθαρισμός, η μεσοθεραπεία, οι διάφορες αισθητικές μικροεπεμβάσεις μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνισή σας. Ενημερωθείτε για τις αισθητικές υπηρεσίες της κλινικής μας, κλείνοντας άμεσα το ραντεβού σας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]