Στο ορθοπεδικό τμήμα αντιμετωπίζονται, προλαμβάνονται και διαγιγνώσκονται ορθοπεδικές παθήσεις τραυματικής ή μη αιτιολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία.

Εφαρμόζονται ελάχιστα επεμβατικές και καινοτόμες μέθοδοι επανορθωτικής χειρουργικής και σύγχρονα πρωτόκολλα θεραπείας, αποκαθιστώντας με ασφάλεια και επιτυχώς την βλάβη.

Η κλινική μας δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ορθοπεδικών παθήσεων, όπως:

  • Οστεοαρθρίτιδα, με ιδιαίτερη προσοχή στο γόνατο και το ισχίο
  • Τραύματα και μετατραυματικές βλάβες
  • Συχνές παθήσεις όπως σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες κ.α.
  • Οστεοπόρωση, μία πάθηση που απασχολεί γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας και δυστυχώς δεν χαίρει της προσοχής που πρέπει.

Αρθροσκόπηση

Η αρθροσκόπηση είναι μία από τις ελάχιστες επεμβατικές τεχνικές της ορθοπεδικής χειρουργικής. Εφαρμόζεται στον ώμο, στο γόνατο, στον αγκώνα, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Εξατομικευμένη θεραπεία

Με τεχνικές ελάχιστης παρεμβατικότητας και εξατομικευμένα πρωτόκολλα, ο κάθε ασθενής λαμβάνει την μέριμνα που έχει ανάγκη από την πρώτη μέρα που θα έρθει στην κλινική μας.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε όχι μόνο στην ελάφρυνση της έντονης συμπτωματολογίας που δυστυχώς είναι αλληλένδετη με τα ορθοπεδικά ζητήματα, αλλά και στο ευ ζην του ασθενούς μετά το θεραπευτικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσει. Γι’ αυτόν τον λόγο, πριν από κάθε θεραπεία, ελέγχουμε μέσω εξετάσεων την συνολική κατάσταση υγείας του ασθενούς και σε συνδυασμό με την ηλικία του και τον τρόπο ζωής του προχωράμε στην καλύτερη για εκείνον θεραπεία.